ana's FotoPage

By: ana chan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Jun-2009 09:36 Email | Share | | Bookmark
x sabar....

main bunga api budak2..
lepas mkn bbq...
 
View all 6 photos...
2 mggu lepas...kitorg kat ade wat mcm picnic r...mkn bbq...lpas tu main bunga api...best la jgk...tp ana main bunga api bdk2 je..haha...main ngn bdk2 kecik kat ctu... hehe...tbe2 teringat raye...sbb main bunga api kan....hehe
alahai...x sabarnye...x sabar utk macam2 bnde...nak blek msia.....nak jumpe mak ayah...nak jumpe abg2 ksayangan(bang erul yg chubby)...nak jumpe kakak2 ksayangan n kakak2 ipar sume...nak sebut satu2 ke?hehe..tp dgr kate sumenye x raye kat cmplak..xde makne la balik klu raye x dpt jmpe sume..xpe laaaahhhh..wat kakak2 ipar sume..klu balik kena masak sedap2 utk ana..nak mkn ayam masak sambal kak ina..rindunye..nak mkn byk2..n lastly nak jumpe org yg tersayang....x sabar nak pose ngan family...(mak n abah)..x sabar nak pakai baju raye..x sabar nak dapat duit raya....x sabar nak makan kuih rye...ana x sbr!!!!!


Tuesday, 5-May-2009 11:30 Email | Share | | Bookmark
Today's mision..ke puncak gunung Aso..

Hari ni senior kumamoto rncang nak bwk tetamu2 dr ehime dan sy sekali la ke gunung aso yg ade kat kumamoto ni la...spnjg jln ke ctu jam...yela bandar la katakan..x mcm hiroshima..kmpung jln luas x jam..huhu..3 jam baru sampai puncak..tp hujan batu plak mase tu..ble da sampai puncak tu plak,org suruh turun sbb leadaan bahaya..sbb gunung aso ni antara gunung berapi yg aktif di jepun..cnfirm bahaya!hmm..turun la balik..cume singgah kat resort die je kat kaki bukit kot..


Thursday, 2-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
hanami..

batch sy..bdk tahun satu
antara senior2 sy
 
View all 4 photos...

slpas ke miyajima melihat temple2 lamw..pd hari ini kami mengadakan hanami..iaitu event tgk bunga sakura..tp lebih kpd amik gmbr sebenarnye..kami buat kat taman yg sy x sure namanye..
pd mase ni kami sebagai pndtg baru kena kenalkan diri dpn sume org...ala event org malaysia..ckp melayu je la..huhuhu...kami yg dtg nak sertai hanami ni kena bwk cket mknan..setiap sorg bwk cket jd la byk..hihi...lpas mkn sume baru amik gmbr...gambar dgn sakura pink lg..


Wednesday, 1-Apr-2009 10:00 Email | Share | | Bookmark
jln2 ke miyajima..

 
 
 
View all 14 photos...
bermula kehidupan sy di hiroshima bersama kwn2 dan senior...huhuhu...
pd hari ni sy dan 4 org junior lg dbawa oleh senior2 berjln2 ke MIYAJIMA..tmpat pelancongan di hiroshima..tp bkn melancong pun melawat aje..sbb kat miyajima byk kuil atau dlm bahasa jepun OTERA..tmpat ni kat tepi laut..sejuk sgt..sampai mggigil la..tgn pun kebas..sejuk r..musim bunga sejuk sampai10darjah..klu musim sejuk mcm mane la agaknye...takut memikirkan kena g klas bwk basikal mase musim sejuk...uuuu


Tuesday, 24-Mar-2009 09:00 Email | Share | | Bookmark
uruskan mcm2 hal utk menetap di hiroshima

senior bwk kami ke university...HIROSHIMA UNIVERSITY...huhu...isi borg tu borg ni..daftar tu daftar ni..g wat alien kad,akaun bank,handphone,beli basikal...n byk lg la...baik senior tlg kami yg baru sampai ni..hehe..yela..klu bkn diorg sape lg kan?huhu..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net